Közelkép - Iain M. Banks

Közelkép

By Iain M. Banks

  • Release Date: 2014-12-17
  • Genre: High Tech
Közelkép book review score

Score: (From 0 Ratings)

Közelkép Iain M. Banks Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

A történet a valóságban kezdõdik, ahol mindennek ára van. 
A történet egy gyilkossággal kezdõdik. 
S a történetnek nem lesz vége addig, amíg a Kultúra hadba nem vonul a halál ellen. 

Minden a valóságban kezdõdik, és ott is fog véget érni. Sokak élete megváltozik, egész civilizációkat sodor magával a lavina, amelyet egy fiatal nõ indított el. 

Hajtja a bosszúvágy, és még valami, amit magának is fél bevallani. Lededje Y’breq a tetováltak kasztjába tartozik, a bõrén viseli családja szégyenbélyegét, és egy olyan férfi tulajdona, akinek a becsvágya nem ismer határokat. A szabadulásért kegyetlen árat kell fizetnie, a dolgokat pedig csak a Kultúra segítségével hozhatja helyre. Eközben a digitális világban tombol a háború, amelyet a holtak lelkéért vívnak. Ráadásul a mennypárti liga vesztésre áll. 

Úgy tûnik, nemsokára egy újabb, minden eddiginél véresebb és nagyobb áldozatokkal járó háború robban ki – ezúttal viszont már a valóságban. A Közelkép Iain M. Banks Kultúra-regényeinek magával ragadó darabja. Szédítõ utazás a valóság és a képzelet határvidékén, egy olyan író tollából, akinek munkássága példa nélküli a science fiction történetében.

Közelkép book review; book recommendations; High Tech books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed