La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina (Sèrie Millennium 2) - Stieg Larsson

La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina (Sèrie Millennium 2)

By Stieg Larsson

  • Release Date: 2010-02-15
  • Genre: Mysteries & Thrillers
La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina (Sèrie Millennium 2) book review score

Score: (From 0 Ratings)

La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina (Sèrie Millennium 2) Stieg Larsson Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

La jove i extraordinària investigadora privada i hacker Lisabeth Salander es veu sotmesa de cop a una ferotge persecució amb la intenció d'eliminar-la. Mentre el brillant i controvertit periodista Mikael Blomkvist pensa en canvi que ella passa uns dies de vacances, ell és a punt de llançar un número especial de la revista Millennium dedicat a revelar una xarxa de tràfic de prostitutes provinents de països de l'Est d'Europa, en què hi ha implicades diverses persones rellevants de la societat sueca.

La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina (Sèrie Millennium 2) book review; book recommendations; Mysteries & Thrillers books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed