Karrelle polttava helle - Laura Lähteenmäki

Karrelle polttava helle

By Laura Lähteenmäki

  • Release Date: 2014-07-03
  • Genre: Fiction
Karrelle polttava helle book review score

Score: (From 0 Ratings)

Karrelle polttava helle Laura Lähteenmäki Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Vaarallisen kuuma kesä!

Aasa hautoo tukahduttavan helteen alla kauhistuttavaa salaisuuttaan. Onko se liian iso 16-vuotiaan kantaa yksin?

Lopultakin pohjoisessa on kesä. North Endiin perustetaan kaivosta, ja taloyhtiöön on majoitettu malminetsijöitä. Koulusta erotettu Aasa työskentelee etsijöiden emäntänä, mutta vaikka hän yleensä on tomera ja kova suustaan, kaikki on nyt toisin. Kauhukseen Aasa tajuaa olevansa raskaana.Aasa ei halua äidiksi vaan aikoo myydä vauvan ja ostaa itselleen tulevaisuuden. Löydettyään ostajapariskunnan alkaa pitkä odotus, mutta Aasan mieli alkaa horjua ja jokainen vaihtoehto on yhtä huono.Karrelle polttava helle päättää North End trilogian, jonka avausosa Niskaan putoava taivas oli Topelius-palkintoehdokkaana 2012.

Laura Lähteenmäki (s. 1973) on jyväskyläläinen kirjailija, joka on kirjoittanut nuorille palkitusti ja kiitetysti jo 15 vuoden ajan.

Karrelle polttava helle book review; book recommendations; Fiction books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed