Væk - Mo Hayder

Væk

By Mo Hayder

  • Release Date: 2014-06-20
  • Genre: Mysteries & Thrillers
Væk book review score

Score: (From 0 Ratings)

Væk Mo Hayder Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Vinder af Edgar Allan Poe-prisen for bedste kriminalroman 2012.

Vicepolitikommissær Jack Cafferys seneste opgave lyder som en rutinesag om et biltyveri – en af de typiske sager, han har set så mange af, at de er blevet uinteressante.

Men så går den kvalmende sandhed op for ham – tyven var ikke ude efter Rose Bradleys bil, men efter hendes elleveårige datter, Martha, på bagsædet. For manden håner politiet og truer med en ny forbrydelse.

I mellemtiden er politidykkeren Flea Marley sikker på, at hendes egen og anderledes teori om sagen er den rigtige, og da hun opdager en forladt og halvt oversvømmet tunnel, finder hun noget, så hun må kæmpe for livet.

Biltyven er hele tiden et skridt foran politiet, og mens den lille piges chance for at overleve bliver mindre og mindre, kæmper Jack og Flea for at lægge brikkerne i puslespillet rigtigt og løse alle forældres værste mareridt i tide. Men gerningsmanden er hele tiden et skridt foran.

Mo Hayder har en MA i filmvidenskab fra USA og en MA i skrivekunst fra England. Hendes debutroman fra 2000, Birdman, blev en international bestseller, og siden har hun skrevet en række romaner, hvoraf flere er blevet nomineret til priser. Hendes bøger er oversat til mere end 20 sprog. “Væk” vandt i 2012 Edgar Allan Poe-prisen for bedste kriminalroman.

“Mo Hayders barske krimier er noget af det bedste man kan få.”
- Elsebeth Egholm

“Mesteren af det uheldssvangre.”
- New York Daily News

Væk book review; book recommendations; Mysteries & Thrillers books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed