Ferides obertes - Gillian Flynn

Ferides obertes

By Gillian Flynn

  • Release Date: 2014-03-06
  • Genre: Mysteries & Thrillers
Ferides obertes book review score

Score: (From 0 Ratings)

Ferides obertes Gillian Flynn Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Després d’una estada breu en un hospital psiquiàtric, la periodista Camille Preaker s’ha d’enfrontar a un encàrrec desassosegador: ha de tornar al seu poblet natal del Midwest per cobrir els assassinats de dues preadolescents. Durant anys, la Camille amb prou feines ha mantingut el contacte amb la seva mare, neuròtica i hipocondríaca, o amb la germanastra que gairebé no coneix: una nena preciosa de tretze anys amb un estrany poder al poble.
Ara, instal·lada en la seva antiga habitació de la mansió victoriana de la família, la Camille comença a identificar-se amb les víctimes —una mica massa—. Perseguida pels seus propis dimonis, haurà de resoldre el trencaclosques psicològic del seu passat per descobrir la veritat. I sobreviure a la tornada a casa.
* Perduda, la seva tercera novel·la, ha tingut un èxit de públic i crítica sense precedents.
* Les seves obres estan traduïdes a 28 països.

Ferides obertes book review; book recommendations; Mysteries & Thrillers books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed