Spekulánsok - Faragó József

Spekulánsok

By Faragó József

  • Release Date: 2013-02-24
  • Genre: True Crime
Spekulánsok book review score

Score: (From 0 Ratings)

Spekulánsok Faragó József Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Spekuláns... Tőzsdecápákat idéz ez a nálunk rossz ízű szó. Pedig a tengerentúlon teljesen természetes, hogy nem csak az ügyvéd, a körorvos vagy a tanár tartja megtakarításait értékpapírokban, hanem az autószerelő is ugyanúgy eligazodik az újságok tőzsdei rovatában, ahogy a sportoldalt olvassák itteni szaktársai. 
 
Arról már nem is szólva, hogy a Wall Streeten cipőt pucoló afro-amerikaiak már a múlt század 20-as éveiben kisrészvényesek voltak. De ne tévedjünk, köztünk is élnek spekulánsok. Még ha nem is vesszük észre őket... Az érdekes könyv remek humorral és nagy téma-ismerettel mutatja be, hogyan lehet ma - az internetes, virtuális tőzsde világában - némi plusz jövedelemhez jutni. Felidéz látványos sikereket és nagy bukásokat is. 
Faragó József egy évtizede foglalkozik a tőzsdével, s most megosztja az olvasóval a tapasztalatait. 

Spekulánsok book review; book recommendations; True Crime books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed