Γλυκιά Απαγωγή - Cindy Procter-King

Γλυκιά Απαγωγή

By Cindy Procter-King

  • Release Date: 2012-03-05
  • Genre: Romance
Γλυκιά Απαγωγή book review score

Score: (From 0 Ratings)

Γλυκιά Απαγωγή Cindy Procter-King Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Η Νίκι Σεντ Τζέιμς προσπαθεί εδώ και καιρό να πείσει τον αρραβωνιαστικό της τον Ρόις να ορίσει ημερομηνία γάμου… αλλά χωρίς επιτυχία. Έτσι καταστρώνει ένα απελπισμένο σχέδιο: θα υποκριθεί ότι έχει κρυφή ερωτική σχέση με τον Άλεξ, τον καλύτερό του φίλο, για να κάνει τον Ρόις να την διεκδικήσει. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: για να εξασφαλίσει τη συνεργασία του Άλεξ, θα πρέπει λίγο πολύ να τον απαγάγει. 

Ο Άλεξ δεν έχει και την καλύτερη εντύπωση για την αρραβωνιαστικιά του Ρόις, κι η άποψή του μάλλον ενισχύεται όταν η κοπέλα τον απάγει και τον οδηγεί στο απομονωμένο εξοχικό της – για να μην αναφέρουμε τα πανταχού παρόντα κατοικίδιά της, που έχουν βαλθεί να του κάνουν τη ζωή μαρτύριο. Αλλά καθώς οι μέρες περνούν, και ο Ρόις δεν εμφανίζεται να διεκδικήσει την αρραβωνιαστικιά του, η αλήθεια βγαίνει στο φως. Η Νίκι έχει στην πραγματικότητα μια χρυσή –αν και πληγωμένη– καρδιά, και ο Ρόις είναι το χειρότερο κάθαρμα του κόσμου. Κι ο Άλεξ αρχίζει να πιστεύει πως μόνο ο ίδιος μπορεί να της δώσει όλα όσα αξίζει πραγματικά…

Γλυκιά Απαγωγή book review; book recommendations; Romance books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed