Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet - Raymond Carver

Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet

By Raymond Carver

  • Release Date: 2019-06-06
  • Genre: Short Stories
Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet book review score

Score: (From 0 Ratings)

Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet Raymond Carver Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Mel sa: «Jeg var i ferd med å fortelle dere noe. Det vil si, jeg skulle bevise en sak. Dette hendte for noen måneder siden forstår dere, men det foregår også nå, og det burde få oss til å skamme oss når vi snakker som om vi vet hva vi snakker om når vi snakker om kjærlighet.»
Med sine humoristiske og samtidig såre historier om vennskap, uflaks og kjærlighet, har Raymond Carver etablert seg som en av novellesjangerens store mestere. Fortellingene handler om skjebnesvangre valg, mennesker på randen av sammenbrudd og om å finne veien ut av mørket. På sitt særegne vis, og med sitt egenartede minimalistiske språk, makter Carver, gjennom det partikulære, å formidle noe universelt om menneskets natur.
Novellesamlingen Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet ble utgitt for første gang i 1981 og markerer Carvers store gjennombrudd som forfatter. Sammen med Carvers dikt, Lemonade, dannet novellesamlingen utgangspunktet til den prisvinnende filmen Short Cuts i 1993, regissert av Robert Altman.
Novellene foreligger her i Hans H. Skeis nyoversettelse. Dette er første gang samlingen utkommer i sin helhet på norsk.
«En av Amerikas mest originale stemmer» – Salman Rushdie
«En sann mester innen moderne litteratur» – The New York Review of Books
«Carver ikke bare fortryller, han overbeviser» – Time

Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet book review; book recommendations; Short Stories books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed