Ekshibitionisten - Tara Sue Me

Ekshibitionisten

By Tara Sue Me

  • Release Date: 2018-11-01
  • Genre: Erotica
Ekshibitionisten book review score

Score: (From 0 Ratings)

Ekshibitionisten Tara Sue Me Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Da Abby opdagede sine tilbøjeligheder til erotisk underkastelse, følte hun sig som født på ny. Men på det seneste har der manglet noget ... ekstra. Abby vil have mere – men spørgsmålet er, om hendes ægtemand, Nathaniel, stadig er i stand til at tilfredsstille hendes allermørkeste ønsker? 

Nathaniel ved, at Abby er hans. Helt og aldeles hans. Alligevel kan han ikke undgå at bemærke nydelsen i hendes ansigt, da et møde i en ny BDSM-gruppe skubber til hendes vante grænser. Gruppen har inviteret Nathaniel med som vejleder, og hans opgave er at guide dens medlemmer til et nyt niveau af erotiske excesser – med Abby ved sin side. Men efterhånden som de udfordres af gruppen og Abbys inderste fantasier afdækkes, kommer deres forhold på en alvorlig prøve. For hvor langt tør de gå, og hvor meget kan deres forhold bære? 

"Ekshibitionisten" er sjette bind i Tara Sue Mes hotte erotiske serie om Abby og Nathaniels grænsesøgende kærlighedsforhold. 

"Til alle 'Fifty Shades of Grey-fans', der ønsker lidt ekstra krydderi på e-bogslæseren." – Los Angeles Time 

"Tara Sue Me skriver erotiske scener med lethed og elegance, og der er altid garanti for forhøjet puls og røde kinder ... Det er en fornøjelse at følge Abby og Nathaniel, og med 'Ekshibitionisten' tager Tara Sue Me deres forhold til et nyt niveau, både følelsesmæssigt og erotisk." – Goodreads

Ekshibitionisten book review; book recommendations; Erotica books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed