Az alávetett - Tara Sue Me

Az alávetett

By Tara Sue Me

  • Release Date: 2018-01-15
  • Genre: Erotica
Az alávetett book review score

Score: (From 0 Ratings)

Az alávetett Tara Sue Me Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

ETTŐL A KÖNYVTŐL AZT MONDOD MAJD: „MINEK AZ ÖTVEN MICSODÁJA?”
– Southern Fiction Review
Abby King a titkos fantáziájának él.
New York a West Industries jóképű és briliáns igazgatójaként ismeri Nathaniel Westet, de Abby többet is tud róla: a férfi egy gyakorlott, szexi domináns, aki új alávetettet keres magának. Abby, aki szeretné egyszerű könyvtárosi életét feldobni, és belevetni magát a gyönyörök világát, felajánlja magát Nathanielnek, hogy teljesítse be legtitkosabb vágyait.A Mesterrel töltött egyetlen hétvége után Abby már tudja, hogy még többet akar, és ezért hajlandó alávetni magát Nathaniel feltételeinek. De a gyönyör ellenére, amit a vállalkozó szellemű Abby kap, a szabályok mögé rejtőző Nathaniel mindvégig hideg és távolságtartó marad.
Ahogy Abby egyre mélyebben bonyolódik bele a hatalom és szenvedély szívfájdító világába, attól fél, hogy Nathaniel szíve sohasem lesz elérhető számára – a sajátját pedig aligha tudja megmenteni…
Tara Su Me kábító és botrányos Alávetett-trilógiája világszerte milliókat tett a rabjává…

Az alávetett book review; book recommendations; Erotica books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed