Cum să crești un adult. Pregătește-ți copilul pentru succes - Julie Lythcott-Haims

Cum să crești un adult. Pregătește-ți copilul pentru succes

By Julie Lythcott-Haims

  • Release Date: 2016-08-19
  • Genre: Education
Cum să crești un adult. Pregătește-ți copilul pentru succes book review score

Score: (From 0 Ratings)

Cum să crești un adult. Pregătește-ți copilul pentru succes Julie Lythcott-Haims Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Aceasta este o carte despre părinții care sunt exagerat de implicați în viața copiilor lor. Vorbește despre dragostea și teama din spatele implicării prea mari. Vorbește despre răul pe care îl facem atunci când facem prea mult. Și vorbește despre cum am putea realiza obiective pe termen lung mai bune – și despre cum i-am putea ajuta pe copiii noștri să obțină succese și mai mari, crescându-i altfel.

Îmi iubesc copiii la fel de aprig ca orice alt părinte și știu că dragostea este temelia a tot ceea ce facem ca părinți. Dar, în cursul anilor în care am făcut cercetări pentru această carte, am constatat că multe dintre comportamentele noastre izvorăsc și din temeri; poate cea mai importantă dintre acestea este teama că ei ar putea să nu aibă succes în lumea reală. Bineînțeles, e firesc să dorim să reușească, dar, pe baza cercetărilor, a interviurilor cu peste o sută de oameni și a experiențelor personale, am ajuns la concluzia că dăm o definiție prea îngustă succesului.

Și, ceea ce este și mai grav, această definiție îngustă, superficială ne-a adus în situația de a face rău unei generații de tineri adulți – copiii noștri.

Cum să crești un adult. Pregătește-ți copilul pentru succes book review; book recommendations; Education books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed