Harry Potter og De vises stein - J.K. Rowling & Torstein Bugge Høverstad

Harry Potter og De vises stein

By J.K. Rowling & Torstein Bugge Høverstad

  • Release Date: 2016-08-23
  • Genre: Action & Adventure
Harry Potter og De vises stein book review score

Score: (From 0 Ratings)

Harry Potter og De vises stein J.K. Rowling & Torstein Bugge Høverstad Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

«Harry snudde konvolutten med skjelvende hender. På baksida var det et purpurrødt vokssegl med våpenskjold: en løve, en ørn, en grevling og en slange som omga en stor G.»

Harry Potter hadde aldri hørt om Galtvort når brevene begynte å komme på dørmatten i Hekkveien 4. Brevene, som var adressert med smaragdgrønt blekk og hadde purpurrød forsegling, ble fort konfiskert av hans ondskapsfulle tante og onkel.Da Harry fylte 11 år, kom en kjempe av en mann med øyne som svarte biller stormende inn. Mannen het Rubeus Gygrid og han hadde noen fantastiske nyheter å komme med:Harry Potter er en trollmann, og han har en plass på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Et utrolig eventyr er på vei til å starte!

Harry Potter og De vises stein book review; book recommendations; Action & Adventure books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed