Asediul Vienei - Horia Ursu

Asediul Vienei

By Horia Ursu

  • Release Date: 2016-06-14
  • Genre: Literary
Asediul Vienei book review score

Score: (From 0 Ratings)

Asediul Vienei Horia Ursu Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Editia a II-a revazuta

Roman distins cu Premiul pentru proza al Uniunii Scriitorilor din Romania si Premiul Ion Creanga al Academiei Romane pe 2007

O fresca a Transilvaniei dupa al doilea razboi mondial – din perioada comunismului triumfator pana in epoca tranzitiei postrevolutionare – un roman al nostalgiilor central-europene al declinului unei lumi cu radacini aristocratice. Personajele – romani unguri germani evrei armeni care alcatuiesc un mediu multietnic unde diferentele lingvistice nu reprezinta un obstacol in calea comunicarii – au in comun mandria apartenentei la un fost imperiu dar si complexul ca locuiesc departe de centru de o Viena imaginata ca un loc al miracolelor. Insa nici Viena nu mai e ce a fost si mai mult lumea intreaga pare sa se fi schimbat complet in ultima jumatate de secol.

Asediul Vienei book review; book recommendations; Literary books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed