Am numărul tău - Sophie Kinsella

Am numărul tău

By Sophie Kinsella

  • Release Date: 2016-06-14
  • Genre: Contemporary
Am numărul tău book review score

Score: (From 0 Ratings)

Am numărul tău Sophie Kinsella Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Am numărul tău, ultimul roman semnat de Sophie Kinsella, urmărește cu verva de acum cunoscută peripețiile unei tinere aflate la un pas de împlinirea celui mai frumos vis – căsătoria cu bărbatul iubit.Am numărul tău (2012) urmărește cu un umor savuros peripețiile unei tinere aflate la un pas de împlinirea celui mai frumos vis – căsătoria cu bărbatul iubit. Viața lui Poppy Wyatt pare să fi intrat pe un făgaș fericit. Are o carieră de succes ca fizioterapeut și doar cîteva zile o mai despart de nunta cu Magnus Tavish, un lector universitar dintr﷓o familie distinsă. Dar visul începe să﷓i alunece printre degete din clipa în care își pierde inelul de logodnă – o bijuterie aflată în familia viitorilor socri de trei generații – și telefonul mobil în timpul unei alarme de incendiu la hotelul unde lua masa cu prietenele. Lucrurile se complică și mai tare cînd găsește din întîmplare, aruncat într﷓un coș de gunoi, telefonul lui Sam Roxton, directorul extrem de ocupat al unei firme de consultanță. Poppy nu rezistă tentației de a se amesteca în viața personală și profesională a lui Sam Roxton, de care se simte irezistibil atrasă, și se pomenește antrenată în cele mai neașteptate și mai nostime situații.

"Am numărul tău e o carte «amuzantă»? E prea puțin spus pentru această comedie ce pune în aceleași pagini romantismul pasional și povestea de dragoste pe care alții doar o visează." (New York Post)

"Iată cartea ideală: o citești repede, o citești rîzînd și tocmai cînd crezi că ai avut de-a face cu o lectură ușoară de vară, începi să-ți pui și întrebări despre sensul vieții." (The Plain Dealer)

Am numărul tău book review; book recommendations; Contemporary books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed