Csirkék és Marhák - Agatha Seymour

Csirkék és Marhák

By Agatha Seymour

  • Release Date: 2015-09-20
  • Genre: Family & Relationships
Csirkék és Marhák book review score

Score: (From 0 Ratings)

Csirkék és Marhák Agatha Seymour Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

Sokszor voltam már szerelmes, voltak viszonzott nagy és kis szerelmeim, voltak viszonzatlanok, hol az egyik, hol a másik fél részéről, de csupán egyetlen jellemző volt, ami minden esetre ugyanúgy állt: elmúlt. Azzal valahogy soha nem volt problémám, ha én éreztem túl hosszúnak a szerelmet, és távozni kívántam a színről, nem törődve a másikkal, mondván, jobb ez így neki - idővel ő is rájön - de a másik variációt sosem vettem jó néven. Egyszerűen nem értettem, hogy lehetett engem megunni, elhagyni, semmibe venni. Vagy bambán álltam, és néztem a távozó után, vagy utolsó erőmmel próbáltam a másik után mászni, hosszú, nyálkás csíkot húzva magam után, mint egy csiga.
Idővel csillapodtak a téma iránti indulataim, és rátalálva hivatásomra egy kicsit átalakult a szemléletem. Mégis, mindezek ellenére nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy magam járjak utána, s felfedezzem a szerelem és a tartós párkapcsolat titkait…

Csirkék és Marhák book review; book recommendations; Family & Relationships books;.

@2019 – Just Read Book. All Right Reserved. justreadbook.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Comments/Review section is closed