David & Goliat - Malcolm Gladwell

David & Goliat

By Malcolm Gladwell

  • Release Date: 2014-05-21
  • Genre: Social Science
Book Score: ★★★★★ 5/5 stars

Book Review and summary David & Goliat Malcolm Gladwell

For 3000 år siden på en slagmark i det gamle Palæstina fældede en hyrdedreng en mægtig kriger med en sten og en slynge – og siden da har navnene David og Goliat været synonyme med kampe mellem underdogs og giganter. I DAVID & GOLIAT udfordrer Malcolm Gladwell den måde, hvorpå vi tænker på forhindringer og ulemper: Når vi bliver diskrimineret imod eller lever med handicaps, når vi mister en forælder eller går på en middelmådig skole.

Gladwell begynder sin bog med den rigtige historie om, hvad der skete dengang for mange år siden mellem kæmpen og hyrdedrengen. Derfra udforsker DAVID & GOLIAT Nordirlands problemer, tankegangen hos kræftforskere og borgerrettighedsforkæmpere, dynamikken i velfungerende og kaotiske klasseværelser og meget mere – alt sammen for at vise, at meget af alt det, der er smukt og betydningsfuldt i verden, kommer af modgang og lidelse. DAVID & GOLIAT trækker på historie, videnskab, psykologi og fortællinger om bemærkelsesværdige skæbner samt på Malcolm Gladwells uforlignelige evne til at skabe sammenhænge, som vi andre overser.

David & Goliat Malcolm Gladwell epub; David & Goliat Malcolm Gladwell read online; David & Goliat read online; read David & Goliat; David & Goliat by Malcolm Gladwell eBOOK; David & Goliat ePUB; David & Goliat book review; book recommendations; David & Goliat Audiobook; Malcolm Gladwell; Social Science books;.

Comments sections is closed