Steve Jobs - Zoltán Géczi

Steve Jobs

By Zoltán Géczi

  • Release Date: 2013-11-29
  • Genre: Biographies & Memoirs
Our rating: 5/5 stars

3.5 Score: 3.5 (From 23 Ratings)
Steve Jobs ☑

Steve Jobs ♫

Steve Jobs Zoltán Géczi read book description

A kiadványban szakírók, IT- és médiaszakértők, újságírók foglalják össze Steve Jobs pályafutásának és az Apple történelmének legfontosabb fejezeteit, illetve megszólal Steve Jobs egyik volt kollégája is, aki 1990 és 1994 között dolgozott együtt az Apple alapítójával. A kiadó szándéka szerint a korabeli interjúk és médiaszereplések anyagait is feldolgozó kötet változatos és érdekfeszítő portrét rajzol az IT korszak ikonjáról.
Steve Jobs (1955–2011) küldetésének érezte, hogy megváltoztassa a világot. Intellektusa és megalkuvásra képtelen természete, vezetői és üzleti képességei segítségével a földkerekség egyik legnagyobb vállalatává tett egy kaliforniai garázscéget. Emberközpontú technológiát, mindenki által használható eszközöket alkotott, és a digitális kor ikonjává vált. Úgy élte az életét, hogy távozása után is örökre köztünk maradjon, mint az információs társadalom farmernadrágos prófétája.

tags: Steve Jobs Zoltán Géczi epub; Steve Jobs Zoltán Géczi read online; Steve Jobs read online; read Steve Jobs; Steve Jobs by Zoltán Géczi eBOOK; Steve Jobs ePUB; Steve Jobs book review; Steve Jobs book summary; book recommendations; book review blog; book summary website; Steve Jobs Audiobook; Zoltán Géczi; Biographies & Memoirs books; books to read Steve Jobs.

More Reviews

  • 😖(confused)

    1
    By Smoch fan
    What the hell do all of those symbols mean

User Comments