Det var lurt! - Nina Bøckmann

Det var lurt!

By Nina Bøckmann

  • Release Date: 2013-10-01
  • Genre: Parenting
Det var lurt! book review score

Score: (From 0 Ratings)

Det var lurt! Nina Bøckmann Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

"Det var lurt!" er full av gode, praktiske og nyttige tips knyttet til tilværelsen som gravid eller nybakt mamma. 

Som gravid vil det dukke opp mange spørsmål du tidligere ikke hadde trodd at du skulle lure på — spørsmål som blir besvart i boken. Særlig i de første dagene og ukene etter fødselen (også kalt "ammetåka") kan det være vanskelig å finne gode løsninger på utfordringene som dukker opp. Det følger dessverre ingen bruksanvisning med babyen, og helsestasjonen er ikke døgnåpen.

I "Det var lurt!" har erfarne mødre delt raust av sin kunnskap og sine erfaringer slik at du skal slippe å gjøre de samme feilene som de har gjort. På den måten kan du få kunnskap om det de brukte dager og uker på å finne ut av. Som følge av dette vil du også kunne føle deg tryggere og mer avlsappet i din nye tilværelse som gravid eller nybakt mamma — en tilværelse hvor spørsmålene gjerne dukker opp som perler på en snor.

Nina Bøckmann skrev "Det var lurt!" etter at hun selv hadde vært gjennom to graviditeter og fødsler på forholdsvis kort tid. Hun var selv uerfaren og fant fort ut at hun ønsket å dele den nyervervede kunnskapen hun hadde fått etter mye prøving og feiling. 

Nina driver også mammamagi.no, hvor hun fortsetter å dele nyttige tips og inspirasjon tilknyttet til mammatilværelsen. 

Ønsket hennes er at mødre gjennom bevissthet, både med tanke på seg selv og barna, kan gi dem trygghet og kjærlighet og ellers det de trenger for å være lykkelige som barn, ungdom og voksne.

Det var lurt! Nina Bøckmann epub; Det var lurt! read online; Det var lurt! book review; book recommendations; Det var lurt! Audiobook; Parenting books;.

Leave here your review