Mig vil nok tale pænt - David Sedaris

Mig vil nok tale pænt

By David Sedaris

  • Release Date: 2018-02-01
  • Genre: Biographies & Memoirs
Mig vil nok tale pænt book review score

Score: (From 0 Ratings)

Mig vil nok tale pænt David Sedaris Book Review Score: ★★★★★ 5/5 stars

”Hugh trøstede mig og sagde: ”Det skal du ikke lade dig gå på af. Der er så mange andre ting du er god til.”

Da jeg bad ham om eksempler, nævnte han at støvsuge og at give udstoppede dyr navne. Han siger han formentlig godt kan finde på et par stykker til, men så skal han lige have tid til at tænke sig om.”

Kald det fortællinger, diskurser, klummer, kuriositeter, kronikker, skriblerier, essays, kommentarer – ingen genrebetegnelse er dækkende for det, David Sedaris skriver. Men fælles for hans tekster er, at de er gennemsyret af en sedarisk skarpsindighed og underfundighed. Han er en mester, når det gælder om at stille skarpt på det absurde i vores dagligdag. At læse Sedaris vil uundgåeligt medføre smil, hovedrysten, eftertænksomhed og en voldsom trang til at læse passager højt. 

I Mig vil nok tale pænt er inspirationskilderne bl.a. Sedaris’ flytning til Frankrig, hans kamp med det franske sprog og ikke mindst hans egen familie. Sedaris formår at skrive underholdende om at overvinde læsben, at lære at spille på guitar og franskundervisningsfrustrationer. Man må overgive sig, når hverdagen betragtes gennem Sedaris’ optik. 

“Sedaris er en vanvittig dygtig fortæller.” – Los Angeles Times 

“Dybt tilfredsstillende.” – New York Times

Mig vil nok tale pænt David Sedaris epub; Mig vil nok tale pænt read online; Mig vil nok tale pænt book review; book recommendations; Mig vil nok tale pænt Audiobook; Biographies & Memoirs books;.

Leave here your review